18:30

Växjö BK

Referat: Emmaboda - Växjö BK

Förlust mot Växjö BK
Det blev igen en match där vi äger första halvlek men fortfarande har svårt att komma till riktigt bra avslutslägen. I sjunde minuten tar Växjö BK ledningen på ett långskott, vi fortsätter dock med vårt vägvinnande spel och kommer runt bra på kanterna men har svårt att får till avslut på våra inlägg. I 22:a minuten blir Tea fälld i straffområdet med straff som följd och Tea sätter den säkert till 1-1. Kort efter är Ellen nära att göra 2-1! Vi utnyttjar dock inte vårt spelövertag utan vi går till halvtidsvila med 1-1. Andra halvlek börjar vi bra och i den 50:e minuten tar vi ledningen med 2-1 genom att Julia påpassligt petar in returen på ett skott från Jennie, innan dess har bollen gått som på ett snöre mellan Tea, Emelie, Ellen och Jennie. Tyvärr slår vi oss till ro efter 2-1 och det straffar oss genom att Växjö BK vänder matchen genom att göra 2 mål på en hörna samt ytterligare ett långskott till slutresultat 2-4. Vi får ta med oss första halvlekens spel! Nu glömmer vi denna match och ta nya tag till helgens matcher.